Badrumsrenovering

Beställ badrumsrenovering i Uppsala, Västerås, Heby, Bålsta eller Enköping från Plattsättaren!
En badrumsrenovering är ett omfattande projekt som kräver god planering. Men det är också ett projekt som utmanar din kreativitet och som ser till att just din badrumsrenovering och dröm går i uppfyllelse. Med över 1000 badrumsrenoveringar i bagaget, dem flesta i Uppsala, lovar vi att presentera idéer och funktioner på en badrumsrenovering du kanske inte tänkt på. Det andra kallar ”det där lilla extra”. Det gör vi av bara farten.

När du väl beslutat dig för att göra om ditt badrum behöver du inte ta så många fler stora beslut. Nu kan du istället fokusera på dem som är roliga, design och inredning. För det andra, det sköter vi. Som att se till att rätt entreprenör, självklart med behörighet och yrkesbevis, finns på plats på utlovad tid och gör det som är avtalat.

Våra referenser är många och väldigt fina och finns runt om i Uppsala, Storvreta, Sunnersta, Enköping, Heby och Bålsta. Så vill du prata med någon av våra tidigare (och ofta återkommande) kunder, hör av dig så får du kontaktuppgifter!

Nyfiken och vill veta mer?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss Offertförfrågan