Inspiration

Inspiration

INSPIRATION BADRUM

Oj så många fina badrum med inspiration som vi byggt och renoverat under åren som gått! Från lyxiga duschar med marmor och gulddetaljer till enkla badrum med minimal badrumsinredning och diskret kakel. Färgglada kakelplattor med mönster till nedtonade klinkergolv i olika storlek. Oavsett vilken kundtyp du är och vilka drömmar du har kring ditt badrum så har vi kunskapen och erfarenheten.

Vill du verkligen bli inspirerad till renoveringen av ditt badrum och se vad vi går för, kanske få en ny idé eller undrar om det är möjligt att lägga en golvbrunn på ett mer stilrent sätt, så kolla in några av de badrum vi byggt, de allra flesta i Uppsala, här inunder. . Och om du vill få full koll på vad vi gör på dagarna, följ oss gärna på Instagram och Facebook. Blir du nyfiken på vilken kakelplatta som visas, hur stora eller små golvytor vi kan spackla eller om du behöver bolla idéer kring en badrumsrenovering – så hör av dig!Och har du funderingar kring något som rör kakel, klinker, badrumsinredning, tätskikt, olika plattsättningar, material eller något helt annat som rör badrum – hör av dig till oss! Vi blir på riktigt glada över frågor och funderingar som våra kunder delar med sig av. Era frågor gör oss nämligen till ännu bättre plattsättare. Så fortsätt fråga på! Du vet väl förresten att alla våra hembesök och offerter är helt kostnadsfria?

”Vi anlitade Plattsättaren för att renovera två badrum i vårt hus. Alla hantverkarna har varit väldigt professionella och trevliga och gett förslag till lösningar under arbetet. De har alla varit noggranna och satt kvaliteten som en prioritet och det syns verkligen på slutresultaten på våra badrum!”


Plattsättaren