PLATTSÄTTARE

Vi är mycket omtyckta och uppskattade plattsättare i Uppsala.

PLATTSÄTTNING

Efterfrågad omtyckta plattsättare i Uppsala

Som anlitas av såväl privatpersoner som företag när det gäller badrumsrenovering och plattsättning av alla de slag. Våra plattsättare är mycket vana och har stor erfarenhet av att arbeta med marmor, natursten, halvstensförskjutning, mosaik, storformatsplattsättning och marrakech. 

När det gäller badrumsrenovering kan orden kan vara många och krångliga att förstå och de tillhörande valen likaså. Det är därför vi finns. För att guida dig rätt i alla val och för att räta ut alla naturliga frågetecken som finns.

Kakel, klinker och natursten

Marmor, halvstensförskjutning och mosaik. Eller behandlad yta och storformatsplatta. När det gäller kakel och klinker kan orden kan vara många och krångliga att förstå, valen likaså. Det är därför vi finns. För att guida dig rätt i alla val av kakel och klinker. Vi har en fantastiskt stor och bred kunskap och erfarenhet om kakel och plattsättning och vet vad som funkar över tid.

Utbildade och certifierade plattsättare

Det innebär en stor trygghet och tillit för dig som kund. Och är ett bevis för oss att vi är bra på det vi gör. Vår huvudsyssla är plattsättning av kakel och klinker i alla storlekar, från mosaik till storformatsplattsättning. I badrum, kök, tvättstuga och golv.

Vi har genom årens lopp arbetat med de flesta material och märken och vilka som håller hög kvalitet samt vad som är hållbart över tid. Och framför allt vet vi vilka fallgropar man bör undvika och varför. Vid en badrumsrenovering brukar det uppkomma många och väldigt varierande frågor från våra kunder. Vi har de allra flesta svaren. Så fråga på!

Plattsättaren