Plattsättning

Plattsättning

PLATTSÄTTARE UPPSALA

Plattsättaren.se är en efterfrågad och mycket omtyckt plattsättare i Uppsala att anlita av såväl privatpersoner som företag när det gäller badrumsrenovering och plattsättning av alla de slag. Vi är mycket vana och har stor erfarenhet av att jobba med marmor, halvstensförskjutning och natursten. Och mosaik, storformatsplatta och marrakech. När det gäller badrumsrenovering kan orden kan vara många och krångliga att förstå och de tillhörande valen likaså. Det är därför vi finns. För att guida dig rätt i alla val och för att räta ut alla naturliga frågetecken som finns. För slutresultatet är ju att du ska få ett perfekt badrum som är byggt efter just dina behov och som återspeglar din personlighet. Som både är funktionellt och har ett eget avtryck i din bostad. Så oavsett om du är i behov av en hantverkare för plattsättning i Uppsala, Enköping, Bålsta, Storvreta eller Sunnersta när det blivit dags att renovera badrummet hemma, hör av dig till oss så hjälper vi dig med tips och råd.


Plattsättare Uppsala

Vi är utbildade och certifierade plattsättare. Det innebär en stor trygghet och tillit för dig som kund. Och är ett bevis för oss att vi är bra på det vi gör. Vår huvudsyssla är plattsättning av kakel och klinker i alla storlekar, från mosaik till storformatsplattsättning. I badrum, kök, tvättstuga och golv. Vi har genom årens lopp arbetat med de flesta material och märken och vilka som håller hög kvalitet samt vad som är hållbart över tid. Och framför allt vet vi vilka fallgropar man bör undvika och varför. Vid en badrumsrenovering brukar det uppkomma många och väldigt varierande frågor från våra kunder. Vi har de allra flesta svaren. Så våga fråga oss och fråga på! Du kan börja med en kostnadsfri offertförfrågan genom att klicka på knappen här nedan! 🙂


”Vi anlitade Plattsättaren för att renovera två badrum i vårt hus. Alla hantverkarna har varit väldigt professionella och trevliga och gett förslag till lösningar under arbetet. De har alla varit noggranna och satt kvaliteten som en prioritet och det syns verkligen på slutresultaten på våra badrum!”


Plattsättaren