Kakel & klinker

Marmor, halvstensförskjutning och natursten. Eller mosaik, storformatsplatta och marrakech. Orden kan vara många och krångliga att förstå, valen likaså. Det är därför vi finns. För att guida dig rätt i alla val. Så du får ett badrum som är byggt efter just dina behov och som återspeglar din personlighet. Oavsett om du är i behov av en kakelsättare i Uppsala, Enköping, Sala eller Bålsta har vi en kvalitativ lösning för dig.

Vi är utbildade och certifierade plattsättare och vår huvudsyssla är plattsättning och läggning av kakel och klinker. I badrum, kök, tvättstuga och golv, ute som inne. Vi är bara tre plattsättaren men har ändå en sammanlagd erfarenhet av kakel och klinker om nästan 60 år. Det innebär att vi har jobbat med de flesta materialen. Att vi vet vad som är hållbart över tid och vad som är på tapeten just nu. Men framför allt vet vi vad som funkar och vad du bör undvika.

Under åren som gått har vi byggt upp ett nära och troget samarbete med de största kakel- och klinkerbutikerna i Uppsala. Vi kan därför varmt rekommendera dig att besöka KakelDesign, Centro och Comfortbutiken för mer inspiration och materialval.

Nyfiken och vill veta mer?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss Offertförfrågan