Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

RENOVERA BADRUM

Badrumsrenovering av högsta kvalitet. I Uppsala. Enköping. Sunnersta. Bålsta. Heby. Storvreta. Och övriga Mälardalen. En badrumsrenovering är ett omfattande och ganska stort projekt som kräver god planering och många frågeställningar. Men det är också ett projekt som utmanar din kreativitet, är fantastiskt spännande och som mynnar ut i att just din badrumsrenovering och drömmen om ett badrum, med funktionell badrumsinredning och blänkande kakel, går i uppfyllelse. Med över 1200 badrumsrenoveringar i bagaget, dem flesta i Uppsala, lovar vi att presentera idéer och funktioner på din badrumsrenovering som du kanske inte tänkt på. Det andra kallar ”det där lilla extra”. Det gör vi av bara farten. Vem vet, det kanske är just din granne i Uppsala som vi nyligen gjort en fin badrumsrenovering hos?


Bygger och renoverar badrum i Uppsala

När du väl beslutat dig för att göra om ditt badrum behöver du inte ta så många fler stora beslut. Nu kan du istället fokusera på dem som är roliga, design och inredning. Vi har genom åren som gått renoverat allt från budget badrum till överflödiga med extra lyx och allt av högsta kvalitet. Det innebär att det knappt finns något material vi inte kan hantera. Eller frågor vi inte kan ge svar på. Och när de kommer till planering och projektledningen av din badrumsrenovering kan du känna dig trygg. För allt det där, det sköter vi. Som att se till att rätt entreprenör, självklart med behörighet och certifiering, finns på plats på utlovad tid och gör det som är avtalat mellan dig som kund och oss som entreprenör.

Vi vet att vi gör fina badrum. Men om du vill fråga någon som verkligen vet vad vi går för och om i är en plattsättare att lita på, så läs då här våra omdömen från kunder!

”Vi anlitade Plattsättaren för att renovera två badrum i vårt hus. Alla hantverkarna har varit väldigt professionella och trevliga och gett förslag till lösningar under arbetet. De har alla varit noggranna och satt kvaliteten som en prioritet och det syns verkligen på slutresultaten på våra badrum!”


Plattsättaren