GOLVAVJÄMNING

Golvavjämning

GOLVAVJÄMNING &

FALLSPACKLING

Nivåskillnad, fall och golvbrunn 

Eller golvavjämning och fallspackling, ord där andra kanske drar öronen åt sig men som vi verkligen trivs med och känner oss bekväma med. För när ett golv ska läggas är det oerhört viktigt och rent avgörande att underlaget är i perfekt skick. Det får helt enkelt inte finnas några fel och oklarheter.

Men det här kan vi. Vi har en egen spackelpump till mindre golv och anlitar stora pumpbilar vid större. Så det spelar ingen roll om golvavjämningen sker i Uppsala, Enköping, Sala eller Bålsta. Vi löser det!

Det kan låta floskligt

Men är sant. Att själva grunden för ett perfekt badrum börjar här, med golvet. Så vilken tur att vi är riktigt bra på golvavjämning och flytspackling. Att det är en av de moment vi verkligen prioriterar och är noggranna med. Vi använder oss endast av högkvalitativa produkter inhandlade hos någon av våra större leverantörer, så som Kakel Design och Centro. Då kan du känna dig trygg med att det färdiga underlaget har den högsta kvaliteten. Och det spelar ingen roll om ytan är på 300 kvm eller 3. Golvets underarbete är grunden för ett perfekt slutresultat. Så är det bara!

Plattsättaren