Golvavjämning

Golvavjämning

Lutning, grader, avrinning, nivåskillnader, fall och golvbrunnar. Ord där andra kanske drar öronen åt sig, men som vi verkligen trivs och känner oss bekväma med. För när ett golv ska läggas är det oerhört viktigt och rent avgörande att underlaget är i perfekt skick. Det får helt enkelt inte finnas några fel och oklarheter. Men det här kan vi. Vi har en egen spackelpump till mindre golv och anlitar stora pumpbilar vid större. Så det spelar ingen roll om golvavjämningen sker i Uppsala, Enköping, Sala eller Bålsta. Vi löser det!


Det kan låta floskligt men är så sant. Att själva grunden för ett perfekt badrum börjar här, med golvet. Så vilken tur att vi är riktigt bra på golvavjämning och flytspackling. Att det är en av de moment vi verkligen prioriterar och är noggranna med. Och det är ingen skillnad om golvet är på 3m2 eller 300m2. Golvets underarbete är grunden för ett perfekt slutresultat.

”Vi anlitade Plattsättaren för att renovera två badrum i vårt hus. Alla hantverkarna har varit väldigt professionella och trevliga och gett förslag till lösningar under arbetet. De har alla varit noggranna och satt kvaliteten som en prioritet och det syns verkligen på slutresultaten på våra badrum!”


Plattsättaren