Offertförfrågan

Offertförfrågan

KOSTNADSFRI OFFERT

Kan jag få en kostnadsfri offert för min badrumsrenovering? Vad kostar det att bygga ett badrum med kakel? Hur lång tid tar det för ett badrum att torka ur innan man kan börja med plattsättningen? Är det verkligen så stor skillnad på kvalitet på kakel från en bygghandeln eller om det handlas hos en riktig kakelbutik? Om jag frågar efter en kostnadsfri offert för min badrumsrenovering, binder jag upp mig då? Hur lång tid tar det att bygga och renovera ett badrum? Hur vet jag att plattsättaren kommer bygga mitt badrum enligt byggbranschens alla regler? Varför är det så många olika yrkesgrupper som bygger mitt badrum? Och vad bör jag tänka på när jag anlitar en plattsättare?

När det har blivit dags att renovera sitt badrum brukar frågorna vara många och besluten ännu fler. Vi bygger och renoverar omkring 300 badrum varje år, de allra flesta i Uppsala med omnejd. Vi har renoverat allt från små toaletter till stora omklädningsrum och allt däremellan. För oss finns inga konstiga frågor eller ouppnåeliga drömmar. Bara tydliga svar och ett genuint hantverk.

Vill höra dig för innan du anlitar oss, har vi ett stort urval av fina och varierande referenser att fråga. Vi själva vet att vi bygger och renoverar badrum av högsta kvalitet. Men dem som verkligen vet vad vi går för är så klart våra kunder. Här kan du läsa vad några av dem sagt och tycker om oss. Vi ser fram emot att få se även ditt omdöme här i framtiden!


Alla våra besök och offerter är helt kostnadsfria och förutsättningslösa samt utan förbindelse eller annan tillkommande kostnad. Fyll bara i formuläret nedan, så hör vi av oss så fort vi bara kan!


Plattsättaren