Adress
Nyborg Ål 502 744 91 Heby

Ring oss

070-618 90 48

Plattsättare i Uppsala

Välkommen till Plattsättaren – Kontakta oss för gratis offert

PLATTSÄTTARE I UPPSALA MED BRED ERFARENHET

Marmor, halvstensförskjutning och natursten. Eller mosaik, storformatsplatta och marrakech. Orden kan vara många och krångliga att förstå, valen likaså. Det är därför vi finns. För att guida dig rätt i alla val. Så du får ett badrum som är byggt efter just dina behov och som återspeglar din personlighet. 

Oavsett om du är i behov av en kakelsättare i Uppsala, Enköping, Sala eller Bålsta har vi en kvalitativ lösning för dig.

CERTIFIERADE PLATTSÄTTARE I UPPSALA

Vår erfarna plattsättargrupp i Uppsala specialiserar sig på högkvalitativ plattsättning av kakel och klinker för olika utrymmen, både inomhus och utomhus. Med över 60 års sammanlagd erfarenhet är vi din pålitliga partner för att skapa hållbara och vackra ytor i ditt hem eller företag.

Plattsättare i Uppsala | Plattsättaren

Högkvalitativ Plattsättning i Uppsala för Badrum, Kök, Tvättstuga och Golv

Vi fokuserar på att leverera professionella tjänster för badrum, kök, tvättstuga och golv. Oavsett om du behöver en renovering eller nyinstallation, kan vårt team hantera alla typer av projekt med skicklighet och precision.

Nära Samarbete med Uppsalas Ledande Kakel- och Klinkerbutiker


Genom vårt nära samarbete med ledande kakel- och klinkerbutiker i Uppsala, såsom KakelDesign, Centro och Comfortbutiken, kan vi erbjuda dig ett brett utbud av materialval och inspiration för ditt projekt. Våra partners erbjuder högkvalitativa produkter som passar olika stilar och budgetar, vilket gör det lätt för dig att hitta det perfekta valet för din plattsättning.

Vårt samarbete sträcker sig även till att säkerställa att du får de bästa priserna och de senaste designerna på marknaden. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten på vårt arbete eller de material vi använder.

Oavsett om du har klara idéer om din plattsättning eller behöver lite vägledning och inspiration, är vårt team här för att hjälpa dig. Vi tar oss tid att lyssna på dina önskemål och behov för att skräddarsy våra tjänster efter dig. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och leverera resultat som du kommer att älska under många år framöver.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt våra erfarna plattsättare i Uppsala ta hand om ditt nästa kakel- och klinkerprojekt med precision, professionalism och omsorg.